Moldova Agroindbank este recunoscut ca cel mai activ emitent de carduri Mastercard premium


Compania de plăți Mastercard Worlwide a nominalizat Banca Comercială «Moldova Agroindbank» în calitate de lider a pieței bancare din Republica Moldova în domeniul emiterii cardurilor bancare Premium. La evenimentul anual „Mastercard Day” reprezentanții MAIB au obținut o diplomă "Premium Portofolio 2017".

Astfel, timp de mai mulți ani Moldova Agroindbank deține statutul de lider pe piața bancară a Moldovei, inclusiv în segmentul de oferte premium și produse exclusive (Mastercard Platinum și Mastercard World Elite). Pe piața internă, aceasta este prima bancă care a introdus aceste produse pentru prima dată.

La rândul lor, reprezentanții Moldova Agroindbank au menționat că instituția financiară acordă o atenție deosebită calității serviciilor pentru clienți și depune toate eforturile ca să fie mereu cu un pas înaintea așteptărilor lor, oferind soluții financiare mai avantajoase și convenabile. În plus, clienții din segmentul Private Banking sunt deserviți de o reprezentanță specială. Acest lucru, la rândul său, permite băncii să combine cu succes ofertele premium de la MAIB cu cele oferite de  Mastercard Worlwide la cele mai înalte standarde de deservire a clienților din segmentul Private.

Trebuie de remarcat faptul, că relațiile de parteneriat dintre Mastercard Worldwide și BC ”Moldova Agroindbank” continuă de acum pe parcursul a 18 ani. Rezultatul acestui parteneriat sunt proiectele inovatoare menite să ofere clienților băncii confort, fiabilitate și eficiență în activitățile lor zilnice.

0

252

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org