Moldova Agroindbank își extinde gama de servicii: s-a dat startul sistemului de transferuri RIA Money Transfer


Banca comercială "Moldova Agroindbank" continuă să-și extindă gama de opțiuni pentru servicii de calitate destinate clienților săi. Instituția a lansat recent un nou sistem de transferuri bănești RIA Money Transfer, prin care clienții MAIB pot efecuta transferuri sau primi fonduri din străinătate fără a fi nevoie să se deschidă un cont special.

Concomitent cu lansarea sistemului de transfer RIA Money clienților Moldova Agroindbank le sunt disponibile peste 350 de mii de direcții din 149 de țări ale lumii. Transferurile de bani prin RIA Money Transfer pot fi făcute în dolari SUA sau Euro, iar suma maximă a transferului constituie 3000 USD sau 3000EUR. Comisionul este plătit de către expeditor, însă diferă în funcție de suma transferului și țara de origine.

De asemenea, clienților MAIB li se oferă posibilitatea să testeze opțiunea efectuării transferurilor bănești din străinătate prin sistemul RIA Money Transfer direct pe cardul bancar al beneficiarului. În acest caz, serviciul este disponibil în orice moment al zilei, iar tranzacția poate fi efectuată de pe orice dispozitiv mobil conectat la rețeaua Internet. Comisioanele nu se percep.

Sistemul de remitențe RIA Money Transfer a suplinit, astfel, lista sistemelor de transferuri bănești utilizate de către BC «Moldova Agroindbank»: Western Union, Zolotaya Korona, Money Gram, Privat Money, Unistream, Contact, Blizko, Forsaje, Sigue, Banco Popolare di Sondrio, Get Money to Family. 

0

593

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org