Moldova Agroindbank lansează un nou program de finanțare pentru tineret


"Moldova Agroindbank" iarăși vine în susținerea tinerei generații din Moldova, oferindu-le studenților din familiile social vulnerabile 30 de burse în valoare de 6.000 de lei în cadrul noului program "Burse pentru viitorul tau!". Partenerul programului este Centrul de informare și educare. Beneficiarii de burse au fost selectați de către un juriu independent de experți, din 8 instituții de învățămînt superior din Moldova.

Potrivit lui Serghei Cebotari, președintele BC «Moldova Agroindbank», instituția financiară sprijină în mod activ acest proiect începând din anul 2011, adică din momentul lansării sale. În plus, în ultimii trei ani, BC «Moldova Agroindbank» este singura instituție care oferă finanțare proiectului pentru tineret. Astfel, pe toată durata proiectului "Burse pentru viitorul tau!" sprijin financiar al "Moldova Agroindbank" a fost oferit pentru 260 de elevi din familii social vulnerabile. Fondurile au fost destinate pentru acoperirea cheltuielilor curente în educație. De asemenea, Serghei Cebotari a spus că echipa MAIB va continua să sprijine tinerii din țara noastră. Potrivit lui, fiecare student, indiferent de statutul său social și nivelul de venit, ar trebui să aibă posibilitatea de a obține o educație de calitate și dezvoltarea unei anumite profesii. Prin urmare, un obiectiv prioritar al proiectului este dezvoltarea durabilă a generației tinere în Moldova, atât de necesară pentru țară și societatea modernă.

Această poziție a MAIB a fost înalt apreciată de către consilierul principal al prim-ministrului Republicii Moldova Viorelia Moldovan-Betrynak. Potrivit ei, bursele oferite de «Moldova Agroindbank», permit studenților să-și continue studiile și să învețe profesia aleasă. În același timp, în scopul de a atinge anumite succese tinerii trebuie să-și depună nu numai dorințele, dar și eforturi proprii.

 În conformitate cu declarațiile Directorului Centrului de Informare și Educație, Angela Mușet, sprijinul financiar din partea «Moldova Agroindbank» va contribui la eradicarea inegalităților sociale între tinerii din diferite straturi ale populației, precum și accesul liber la învățământ pentru persoanele din familiile social vulnerabile, accelerând astfel integrarea în societate a acestora. În plus, datorită burselor MAIB tinerii vor avea o motivație suplimentară pentru a atinge un succes semnificativ în studiile lor. Potrivit Angelei Mușet, aceasta este o contribuție semnificativă nu numai la practicarea activităților profesionale pe viitor ale beneficiarilor de burse, dar și pentru viitorul întregii țări.

0

127

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org