CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
24.08.2019
USD
17.88
EUR
19.79
RUB100
0.272
Bitcoin
10316$
Etherium
192.11$

Primul fond de investiții în domeniul criptovalutelor a fost aprobat în Malta

Autoritățile financiare din Malta au aprobat crearea primului fond de investiții în criptovalute, sub denumirea de Consulcoin Cryptocurrency Fund. Proiectul este deținut de Magiston Funds Sicav Pld, care este specializat în gestionarea investițiilor variabile.

Potrivit creatorilor organizației, sprijinul Fondului Consulcoin Cryptocurrency este destul de diversificat și se bazează pe valorile mobiliare ale companiilor desemnate, criptovalutele majore ale lumii și alte produse financiare create pe baza lanțurilor bloc. Proiectul este deținut de Magiston Funds Sicav Pld, care este înregistrat în arhipelagul maltez și este specializat în gestionarea investițiilor variabile.

Consultarea fondului este organizată de compania specializată Consulcesi Tech, care este lider în domeniul tehnologiilor IT în componentele de securitate cibernetică.

Scopul principal al Fondului Consulcoin Cryptocurrency este îmbunătățirea modurilor de a investi în domeniul criptocurrencyului. Din momentul apariției lor și până în prezent, astfel de investiții au presupus doar schimbul de monede virtuale, în timp ce astfel de operațiuni erau adesea însoțite de probleme de securitate și de anumite dificultăți.

Conceptul Consulcoin Cryptocurrency Fund, bazat pe investiții variabile, implică un acces mai aprofundat la informația privind criptovalutele și un grad mai mare de transparență. De asemenea, fondul va permite o atenuare oarecum a caracteristicilor de volatilitate ale fibrelor criptografice - aceasta va fi facilitată de investițiile în finanțele tradiționale.

151
100
Tema zilei
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe