Primul fond de investiții în domeniul criptovalutelor a fost aprobat în Malta


Autoritățile financiare din Malta au aprobat crearea primului fond de investiții în criptovalute, sub denumirea de Consulcoin Cryptocurrency Fund. Proiectul este deținut de Magiston Funds Sicav Pld, care este specializat în gestionarea investițiilor variabile.

Potrivit creatorilor organizației, sprijinul Fondului Consulcoin Cryptocurrency este destul de diversificat și se bazează pe valorile mobiliare ale companiilor desemnate, criptovalutele majore ale lumii și alte produse financiare create pe baza lanțurilor bloc. Proiectul este deținut de Magiston Funds Sicav Pld, care este înregistrat în arhipelagul maltez și este specializat în gestionarea investițiilor variabile.

Consultarea fondului este organizată de compania specializată Consulcesi Tech, care este lider în domeniul tehnologiilor IT în componentele de securitate cibernetică.

Scopul principal al Fondului Consulcoin Cryptocurrency este îmbunătățirea modurilor de a investi în domeniul criptocurrencyului. Din momentul apariției lor și până în prezent, astfel de investiții au presupus doar schimbul de monede virtuale, în timp ce astfel de operațiuni erau adesea însoțite de probleme de securitate și de anumite dificultăți.

Conceptul Consulcoin Cryptocurrency Fund, bazat pe investiții variabile, implică un acces mai aprofundat la informația privind criptovalutele și un grad mai mare de transparență. De asemenea, fondul va permite o atenuare oarecum a caracteristicilor de volatilitate ale fibrelor criptografice - aceasta va fi facilitată de investițiile în finanțele tradiționale.

0

129

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org