Banca Națională a Moldovei își redeschide ușile pentru micii vizitatori!


La 27 iulie 2018, Banca Națională a Moldovei își va redeschide ușile pentru copii. Tinerii vizitatori vor primi o șansă de a explora sala de expoziție, vor face cunoștință cu istoria banilor și produsele de plată inovatoare, vor învăța despre măsurile de protecție a monedei naționale.

Fiecare copil care ia parte la eveniment va primi un handout „Îndrumar de educație financiară“ și o broșură „Călătorie în lumea banilor.“

După cum s-a menționat în Banca Națională, decizia de a organizare a unei zile deschise sa bazat pe numeroasele cereri și solicitări parvenite de la părinți, după ce anul trecut autoritatea de reglementare a desfășurat un eveniment similar.

Admiterea în clădirea Băncii Naționale va fi efectuată în conformitate cu lista precompilată. Vizitatorii trebuie să aibă asupra sa documentele de identitate. Pentru a participa, persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze în prealabil prin e-mail educatiefinanciara@bnm.md, lăsând un mesaj privat pe pagina oficială a Băncii Naționale în rețeaua socială Facebook https://www.facebook.com/BNMoficial/, sau apelând unul dintre numerele de telefon: 022 822-403 și 079434297.

Vizita expoziției va fi posibilă în următoarele ore: 10:00, 11:00, 14:00 și 15:00.

0

187

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org