Denumirea BC "Eximbank-Gruppo Veneto Banca" S.A. se planifică a fi schimbată


Banca comercială "Eximbank-Gruppo Veneto Banca SA" a publicat un comunicat de presă, în care anunță data adunării generale anuale a acționarilor instituției financiare – 17 aprilie 2018. În special, în documentul publicat se declară că în cadrul reuniunii se intenționează aprobarea noii denumiri ale băncii și a statutului instituției de credit într-o nouă ediție.

De asemenea, pe ordinea de zi a adunării generale anuale este inclusă aprobarea unui număr de rapoarte referitoare la performanța financiară a băncii comerciale, aprobarea planului de distribuire a profitului obținut în anul 2017, precum și a standardelor distribuirii profiturilor pentru anul curent. În plus, acționarii ”Eximbank-Gruppo Veneto Banca” SA vor trebui să aprobe compania care va fi responsabilă de efectuarea auditului, precum și volumul recompensei financiare a acesteia.

Dincolo de problema de a schimba denumirea băncii comerciale ”Eximbank-Gruppo Veneto Banca”, în cadrul ședinței se preconizează să fie aprobate Harta și Codul corporativ al Consiliului de administrație al Băncii, componența consiliului băncii, politicile de remunerare în instituția financiară.

Începând cu data de 30 martie 2018, se va întocmi o listă a acționarilor care au dreptul de a participa la reuniunea anuală a acționarilor Eximbank-Gruppo Veneto Banca SA. Pentru a face acest lucru, fiecare actionar trebuie să prezinte:

  • originalul buletinului de identitate
  • un document care să ateste autoritatea sa.

În iunie anul trecut, una dintre cele mai mari bănci din Italia – Intesa Sanpaolo – a devenit acționarul majoritar al băncii comerciale «Eximbank-Gruppo Veneto Banca» SA, care operează pe teritoriul Republicii Moldova.

0

128

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org