BNM este pregătitpentru primirea vizitatorilor în cadrul Săptămânii Internaționale ale Educației Financiare


În perioada 25 martie - 29 martie, Banca Națională a Moldovei este pregătită să primească vizitatorii în cadrul Săptămânii Internaționale ale Educației Financiare. Chiar și elevii sunt invitați să participe la eveniment.

Potrivit mesajului oficial al Băncii Naționale, va fi deschisă o sală de expoziție pentru vizitatori, în care vor fi expuse colecții de monede comemorative și jubiliare din aur și argint, emise de BNM, dar și donate de alte bănci și parteneri.

În plus, expoziția va cuprinde și lingouri de aur. Iar vizitatorii vor putea să se familiarizeze în detaliu cu elementele de protecție a monedei naționale.

Timpul de vizitare a expoziției este de 45 de minute. Apelurile vor fi organizate zilnic în perioada 25 martie - 29 martie 2019 la orele 09:00, 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00 și 16:00.

Cei care doresc să viziteze expoziția Băncii Naționale a Moldovei trebuie să se înregistreze în prealabil până pe 22 martie, ora 12:00, trimițând un e-mail la adresa educatie.financiara@bnm.md sau prin intermediul unui mesaj personalizat pe pagina oficială a BNM în rețeaua socială Facebook. Accesul la bancă va fi posibil în conformitate cu o listă precompilată, la prezentarea buletinului de identitate.

0

58

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org