Un nou serviciu de la Moldova Agroindbank: transferurile P2P


Fiind liderul pe pieța bancară a țării, BC "Moldova Agroindbank" a lansat un nou serviciu pentru clienții săi - transferurile P2P de la MAIB. Acest serviciu este o modalitate simplă și rapidă de a transfera bani de pe un card personal pe cardul persoanei apropiate sau a prietenului dvs. Tranzacția poate fi efectuată de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Puteți utiliza serviciul cu ajutorul butonului M@AIBOnline de pe site-ul www.maib.md sau direct de pe www.p2p.maib.md

Pentru a face acest lucru, este suficient să introduceți datele cardului bancar personal, datele cardului destinatarului, suma și valuta, parola de autorizare primită prin mesajul SMS, și transferul va fi efectuat imediat.

Banii pot fi transferați de pe orice card VISA sau Maestercard eliberat de MAIB în lei, dolari sau euro. Transferurile dintre cardurile Moldova Agroindbank sunt absolut gratuite.

* La efectuarea unui transfer de bani într-o altă monedă decât cea în care este deschisă cardul, fondurile transferate vor fi automat convertite la cursul MAIB pentru operațiunile cu carduri bancare.

1

682

Comentarii


Gheorghe

Ma aflu in strainatate si nici decum nu poti transfera de pe cardul meu pe cardul unui prieten findca sms iti vine pe numarul de mobil in Moldova dar nici de cum pe email inregistrat la banca, am in vedere de parola sau cod trimis de Moldova-Agroindbanc asa ca putem sta linistiti.

06.08.2018 16:08


Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org