Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
19.01.2022
USD
18.03
EUR
20.54
RUB100
0.235
Bitcoin
Etherium

Noile oportunități de la BC «Moldova Agroindbank» pentru beneficiarii de remitențe prin sistemul de transferuri bănești «Leader»

Banca Comercială «Moldova Agroindbank» S.A. și sistem de transferuri bănești «LEADER» oferă clienților săi noi posibilități de trimitere a surselor bănești cu un comision de 0% pentru transferul de bani prin metoda convertirii.

Printre noile oportunități ale transferului de bani sunt marcate următoarele:

  • CASH2CASH – beneficiarul primește remitențele în numerar;
  • CASH2CARD - transferul de bani se efectuează directpe card bancar al clientului.

În același timp, trebuie remarcat faptul că conversia în numerar se va efectua în mod automat, la nivelul stabilit de sistemul «LEADER» la momentul procesării remitenței.

În cazul în care transferul se va efectua într-o monedă diferită de moneda emisă beneficiarului sau a cardului de credit, metoda transferului bivalutar «CASH2CASH» va fi similar cu transferului tipic.

În același timp, Banca Comercială «Moldova Agroindbank» oferă clienților săi o nouă alternativă de a efectua transferuri de bani atât în ​​țară cât și în străinătate – direct pe cardul bancar al destinatarului. Astfel, în scopul transferării surselor bănești expeditorul va trebui să se prezinte la orice sucursală sau reprezentanță a băncii comerciale, indicând operatorului numele, prenumele și numărul cardului bancar al destinatarului.

Transferurile bănești se efectuează în următoarele valute: RUB, EUR și USD. Totodată este fixată o limită de transfer către o persoană pe zi – 70 000 de ruble, 2.000 de euro sau 2.500 de dolari.

Trebuie de remarcat faptul, că până în prezent sistemul internațional de transferuri rapide «LEADER» este singurul sistem în care clienții au acces la tariful de 0% comision la transferurile dual-valută în numerar sau pe card bancar. La rândul său, Banca Comercială «Moldova Agroindbank» oferă persoanelor fizice posibilitatea de a trimite și primi transferuri bănești prin intermediul sistemului «LEADER» spre/din 130 de țări.

629
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe