Noile oportunități de la BC «Moldova Agroindbank» pentru beneficiarii de remitențe prin sistemul de transferuri bănești «Leader»


Banca Comercială «Moldova Agroindbank» S.A. și sistem de transferuri bănești «LEADER» oferă clienților săi noi posibilități de trimitere a surselor bănești cu un comision de 0% pentru transferul de bani prin metoda convertirii.

Printre noile oportunități ale transferului de bani sunt marcate următoarele:

  • CASH2CASH – beneficiarul primește remitențele în numerar;
  • CASH2CARD - transferul de bani se efectuează directpe card bancar al clientului.

În același timp, trebuie remarcat faptul că conversia în numerar se va efectua în mod automat, la nivelul stabilit de sistemul «LEADER» la momentul procesării remitenței.

În cazul în care transferul se va efectua într-o monedă diferită de moneda emisă beneficiarului sau a cardului de credit, metoda transferului bivalutar «CASH2CASH» va fi similar cu transferului tipic.

În același timp, Banca Comercială «Moldova Agroindbank» oferă clienților săi o nouă alternativă de a efectua transferuri de bani atât în ​​țară cât și în străinătate – direct pe cardul bancar al destinatarului. Astfel, în scopul transferării surselor bănești expeditorul va trebui să se prezinte la orice sucursală sau reprezentanță a băncii comerciale, indicând operatorului numele, prenumele și numărul cardului bancar al destinatarului.

Transferurile bănești se efectuează în următoarele valute: RUB, EUR și USD. Totodată este fixată o limită de transfer către o persoană pe zi – 70 000 de ruble, 2.000 de euro sau 2.500 de dolari.

Trebuie de remarcat faptul, că până în prezent sistemul internațional de transferuri rapide «LEADER» este singurul sistem în care clienții au acces la tariful de 0% comision la transferurile dual-valută în numerar sau pe card bancar. La rândul său, Banca Comercială «Moldova Agroindbank» oferă persoanelor fizice posibilitatea de a trimite și primi transferuri bănești prin intermediul sistemului «LEADER» spre/din 130 de țări.

0

165

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org