Deținătorii cardurilor bancare Visa din Republica Moldova vor avea șansa să primească în dar un iPhone 7. Care sunt condițiile de participare la promo


Clienții oricărei bănci din Republica Moldova, care utilizează cardurile Visa, pot câștiga unul din cele opt premii – iPhone 7. Participanții la promoție sunt persoanele care efectuează transferuri de bani prin portalul www.transfer.md, în perioada cuprinsă între 11 septembrie și 5 noiembrie 2017. Câștigătorii vor fi selectați în etape, o dată pe săptămână.

Astfel, toate transferurile P2P care implică folosirea cardurilor Visa, în favoarea acelorași carduri bancare emise atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în străinătate, sunt implicate în această promoție. În plus, există un tarif special pentru întreaga perioadă a acțiunii – de 10 lei pentru fiecare transfer.

Pentru clienții instituțiilor bancare din Moldova această promoție reprezintă o posibilitate încă mai profitabilă de a-și economisi timpul: acum nu va mai fi necesar să mergeți la bancă pentru a transfera urgent o anumită sumă de bani de pe o cartelă personală către orice altă cartelă. Pentru a efectua operațiunea necesară, aveți nevoie doar de un computer sau de un smartphone conectat la Internet și de numărul cardului bancar, pe care trebuie să transferați fondurile.

Reamintim că, lansarea site-ului www.transfer.md a avut loc în mai 2016 și a devenit premieră pentru Republica Moldova, iar deținătorii cardurilor bancare Visa au obținut posibilitatea de a efectua transferuri bănești în țară și în străinătate prin intermediul sistemului P2P. Mai multe informații despre promoție le găsiți în Regulamentul Oficial sau pe site-urile www.micb.md și www.cis.visa.com.

0

225

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org