Achitările cu smartphone, disponibile acum și pentru cardurile Mastercard de la Victoriabank


Știri excelente pentru deținătorii de carduri bancare Mastercard de la Victoriabank! Acum, clienții băncii comerciale pot utiliza un serviciu nou - plata rapidă pentru achiziții utilizând un smartphone.

Victoriabank continuă să-și extindă gama de servicii pentru clienții săi. De astăzi, deținătorii de carduri Mastercard de la Victoriabank pot plăti pentru achiziții în magazinele din țară utilizând cea mai rapidă metodă de plată - cu smartphone și terminalul POS. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați aplicația VictoryaPay pe dispozitivul mobil, valabilă pentru cardurile Mastercard Standard și Mastercard Gold.

Cum funcționează serviciul contactless cu un smartphone?

Cardurile bancare, cum ar fi Visa și Mastercard, integrate într-un smartphone, sunt transformate în "card virtual". Pentru a utiliza noua metodă de plată contactless prin intermediul unui dispozitiv mobil, trebuie să instalați aplicația VictoriaPay, potrivită pentru smartphone-urile cu Android 4.4 (și versiunile mai noi) care suportă modulul NearFieldCommunication. Aplicația poate fi descărcată gratuit pe Google Play și este valabilă pentru cardurile Visa și Mastercard, atât contactless, cât și non-contactless, cu excepția cardurilor Visa Electron și Cirrus Maestro.

Informații mai detaliate pot fi obținute apelând (022) 210-202 sau (022) 210-303.

0

199

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org