Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
21.05.2022
USD
19.15
EUR
20.16
RUB100
0.307
Bitcoin
Etherium

Sistemul de plăți BPay.md este conectat la Unistream - transferurile de bani au devenit și mai ușoare!

Sistemul de plăți BPAY s-a conectat la sistemul de transferuri bănești Unistream, care funcționează în Republica Moldova de peste 10 ani și este unul dintre cele mai populare în rândul cetățenilor Republicii Moldova. Acum, transferul de bani poate fi efectuat numai în câteva clicuri.

În țara noastră, Unistream lucrează cu 10 parteneri prin intermediul a 765 de puncte de deservire. În scopul îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților săi, sistemul Unistream își mărește capabilitățile. Astfel, unul dintre produsele inovatoare este încheierea cooperării cu BPAY, datorită căreia transferurile de bani către Moldova și viceversa pot fi efectuate în doar câteva clicuri.

Până in prezent, platforma BPAY este folosită pe scară largă de catre cetățenii moldoveni pentru a efectua transferuri de bani locale si internationale, pentru a achita achizițiile în magazinele online, precum și plata pentru serviciile comunale. Un alt avantaj al platformei este posibilitatea de a atrage fonduri din rețeaua Internet și de a le retrage în numerar.

Astfel, încheierea cooperării dintre Unistream și platforma BPAY înseamnă trecerea la un nivel mai ridicat și mai confortabil de deservire pentru clienți. Pentru a efectua transferurile de bani, trebuie să vă înregistrați în sistemul BPAY, iar în titlul de identificare trebuie să indicați "Special". Pe site-ul www.bpay.md alegeți apoi operațiunea necesară și efectuați transferul de bani. După efectuarea plății, sistemul va emite automat codul de tranzacție, care ulterior va trebui transferat destinatarului.

Transferurile de bani pot fi făcute în 4 valute: dolari, euro, lei sau ruble. Convertirea monetară se realizează la rata comercială a sistemului de plăți BPAY, care este publicată pe site-ul web al platformei.

În calitate de director al grupului BPAY, Artem Vasiliev, a menționat că principalul avantaj al sistemului este abilitatea clienților de a-și gestiona fondurile prin intermediul unui calculator sau al oricărui dispozitiv mobil. Prin urmare, colaborarea cu Unistream va permite clienților platformei să primească și să trimită bani online în orice moment convenabil pentru ei, indiferent de locația băncii.

 În schimb, corpul de management al Unistream este hotărât să-și dezvolte în continuare serviciile pe teritoriul Republicii Moldova. În perspectivele sale de viitor este menționtă disponibilitatea sistemului de a face serviciile de transfer de bani chiar mai profitabile și mai accesibile pentru cetățenii din țara noastră și rudele lor care lucrează în străinătate.

1131
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe