Cu noul serviciu Telebank Money Transfer de la EuroCreditBank remitențele pot fi efectuate direct pe cardul bancar al clientului


Clienții «EuroCreditBank», care doresc să primească bani din străinătate, nu vor mai trebui să stea în cozile de așteptare la ghișeele băncii – Banca Comercială a introdus un nou serviciu Telebank Money Transfer, prin care sursele remise prin sistemele de plăți Western Union, Ria, Unistream, Blizko și Золотая Корона pot fi transferate direct pe cardul bancar. 

Astfel, EuroCreditBank oferă clienților săi serviciul Telebank Money Transfer, care este modul cel mai simplu, rapid și convenabil pentru a primi bani de la rude sau prieteni, care se află în străinătate, direct pe cardul sau contul bancar, fără a mai fi nevoie să viziteze reprezentanța băncii. Serviciul este disponibil pentru clienții prin intermediul sistemului de deservire la distanță Telebank.md, care oferă mai multe opțiuni și instrumente.

Pentru a deveni utilizator al sistemului Telebank Money Transfer, clienții EuroCreditBank trebuie să vină la una dintre filiale sau reprezentanțele băncii și să deschidă un cont bancar pentru a se putea conecta de la distanță la Telebank.md. Titularii conturilor, de asemenea, beneficiază de chei unice, necesare pentru autentificarea transferurilor. După aceea, clienții obțin libertatea deplină în acțiunile sale.

Siguranța traficului în sistemul Telebank.md este asigurată de tehnologia de criptare (SSL), iar conectarea la sistem se realizează prin introducerea numelui de utilizator și a unei parole unice. Operațiunile efectuate în sistem sunt confirmate prin semnătură electronică. În plus, sistemul are limite asupra valorii anumitor operațiuni.

Pentru a utiliza sistemul Telebank Money Transfer, clienții EuroCreditBank trebuie să facă următorii pași:

  1. să se înregistreze pe site-ul Telebank.md
  2. să completeze cererea pentru transferul de bani
  3. să autorizeze operațiunea de primire a remitenței.

La rândul său, EuroCreditBank recompensează fiecare client pentru transferaul efectaut, suplimentând contul curent al acestuia cu 50 de lei. Oferta este valabila in perioada de la 2 iulie  până pe 30 septembrie 2017.

Totodată, în cadrul transferului de remitențe convertirea monedei nu este executată – moneda în care este efectuat transferul trebuie să corespundă monedei în care a fost deschis contul bancar.

De reținut, că prin serviciul Telebank Money Transfer clienții EuroCreditBank pot primi bani prin următoarele sisteme de transfer de bani:

0

124

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org