Reconstrucția sediului central al ”Moldova Agroindbank S.A.” pe baza fostului hotel «Codru» deja a început. Cum vaarăta cea mai mare instituție finan


«Moldova Agroindbank S.A.» a început reconstrucția clădirilor, care fac parte din complexul hotelier «Codru», situat în centrul Chișinăului. Să ne amintim, că hotelul a fost cumparat anul trecut de către cea mai mare instituție financiară din țară «Moldova Agroindbank S.A.» pentru a-și organiza biroul său principal. În acest moment, experții calificați au efectuat deja o examinare tehnică a clădirii, precum și au finalizat toate studiile geotehnice, necesare pentru începerea lucrărilor de proiectare.

Grupul de gestionare al «Moldova Agroindbank S.A.» a aprobat planul, conform căruia este planificat începutul reconstrucției complexului hotelier pentru luna iunie a acestui an. Arhitect-șef al proiectului de reconstrucție este Valerii Grișko.

La această etapă, banca urmează să aprobe proiectul preliminar al dizinului exterior al clădirii, elaborat și prezentat de către experți. Conform proiectului de reconstrucție, în clădire este planificată amenajarea spațiilor de birou, care să corespundă standardelor europene aplicate instituțiilor și agențiilor financiare. De asemenea, biroul central al «Moldova Agroindbank» va dispune de o sală de conferințe cu capacitatea de până la 300 de persoane, de un centru de formare al instituției bancare, de o cafenea și parcare subterană. În plus, noul birou va fi echipat cu zone de recreere pentru angajați și clienții băncii.

0

159

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org