Termenul de vânzare a acțiunilor Moldindconbank a fost din nou prelungit pentru încă trei luni


Conform deciziei Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei din 18 ianuarie 2019, termenul de vânzare a acțiunilor nou emise ale băncii comerciale Moldindconbank a fost prelungită pentru încă trei luni. Dimensiunea pachetului unic reprezintă 63,89% din capitalul social al băncii.

Guvernatorul Băncii Naționale, Octavian Armasu, a menționat într-unul dintre interviurile sale că, în acest stadiu, autoritățile vizează eliminarea regimului administrării temporare de la banca comercială Moldindconbank prin atragerea de noi investitori de înaltă calitate.

În acest context, sunt planificate diverse activități de cercetare pentru a explora oportunitățile de investiții, precum și posibilitatea ca autoritatea de reglementare să aplice noi instrumente pe termen lung.

Astfel, potrivit lui Octavian Armașu, în curând va apărea un potențial investitor care va fi interesat să achiziționeze pachetul unic de acțiuni în valoare de 63,89% din acțiunile Moldindconbank.

Astăzi, banca comercială "Moldindconbank" operează în regim normal, oferind clienților toate tipurile de servicii bancare.

0

62

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org