"Burse pentru viitorul tău" – un nou program de la MAIB și Centrul de informare și educație


Centrul de Informare și Educație în colaborare cu BC „Moldova Agroindbank“ a lansat Programul „Burse pentru viitorul tau 2017. Scopul acestui program este de a sprijini tinerii din familii vulnerabile pentru a le oferi acces la educație în instituțiile superioare de învățământ din Republica Moldova.

În calitate de președinte al băncii, Serghei Cebotari a menționat că, acordarea burselor se va efectua pe bază de concurs, iar beneficiarii vor fi în măsură să acopere costul studiilor sale, să plătească școlarizarea sa, cazarea și masa. În special, bancherul a spus că programul este conceput pentru a ajuta tinerii talentați și capabili din familiile cu venituri mici în obținerea studiilor de înaltă calitate, necesare pentru a găsi un loc de muncă bun, cu salariu un decent. Potrivit lui Serghei Chbotari, tinerii din Moldova este o resursă strategică, care necesită investiții pentru asigurarea unui viitor prosper țării noastre.

Pentru anul 2017 sunt planificate 30 de burse, mărimea fiecăreia va fi de 7000 de lei. Fondurile vor fi transferate pe cardurile bancare ale beneficiarilor. 15 burse sunt disponibile studenților în primul an de studii și celelalte 15 burse vor fi distribuite între câștigătorii concursurilor anterioare, studenții din cursurile doi și trei de studii.

Condiția principală pentru obținerea bursei, ca parte a programului, este indicată o bună performanță a solicitanților (media lor de studii trebuie să fie de cel puțin 8,0 puncte) și participarea acestora la activitățile extracurriculare.

0

157

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org