Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
20.05.2022
USD
19.15
EUR
20.16
RUB100
0.307
Bitcoin
Etherium

Costul pentru participarea la concursul "Marca comercială a anului" a fost redus cu 50%. Care sunt avantajele pentru participanți?

În Republica Moldova au fost dat startul concursului anual "Marca comercială a anului". Cu toate acestea, în acest an evenimentul este organizat într-un nou concept, care prevede reducerea taxei de participare la concurs cu 50%. Potrivit organizatorilor, acest lucru ar trebui să fie un stimulent pentru întreprinderile mici și mijlocii în promovarea propriilor branduri. Iar luarea titlului onorific la lupta dintre branduri va semnifica un succes major în aceast domeniu. În plus, beneficiile participării la concurs vor fi evidente atât pentru câștigători, cât și pentru alți participanți.

În concurs vor fi desemnați câștigătorii la nouă categorii, aceștrea vor fi premiați cu medalii de aur, argint și bronz. Iar principalul câștigător va primi din partea organizatorilor concursului preniul mare "Mercuriul de Aur". În acest an, costul de participare la concursul "Marca comercială a anului" va constitui 6 mii de lei. Totodată, întreprinderile mici și mijlocii vor trebui să plătească 1500 de euro.

În calitate de director al AGEPI Octavian Apostol a menționat, că câștigătorii din diferitele categorii vor avea dreptul de a utiliza logo-ul "Marca comerciala a anului" în scopul promovării produselor sale în comerț. Alți participanții vor fi capabili să facă publicitate brandurilor lor, sporind astfel imaginea lor în viziunea consumatorilor. În același timp, membrii juriului și specialiștii din domeniul comerțului vor efectua conversații consultative cu reprezentanții companiilor participante, iar experții AGEPI vor efectua auditul acestor firme.

Potrivit lui Maxim Masyutin, care este directorul uneia dintre IT-companiile și câștigătorul competiției din anul trecut, o astfel de realizare a contribuit la consolidarea reputației companiei conduse de el în viziunea partenerilor – furnizorilor și contractorilor. Datorită succesului firmei la caest concurs prestigious toți partenerii intră mai ușor în contract și au mai multă încredere în activitatea bilaterală.

În calitate de președinte al Camerei de Comerț Sergiu Harea și-a exprimat opinia, potrivit căreia scopul principal al concursului este acordarea sprijinului companiilor în aplicarea standardelor internaționale și dezvoltarea activităților sale, ținând seama de cerințele managementului internațional. Doar în aceste condiții companiile din Moldova vor putea intra pe piața de dincolo de hotarele țării.

Organizatori ai concursului "Marca comercială a anului" sunt Camera de Comerț și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală. Concursul este organizat în Moldova pentru a treia oară. Cererile de participare la eveniment pot fi depuse până la 31 martie, iar documentele vor fi acceptate până la 17 aprilie 2017. Compania câștigătoare va fi anunțată pe data de 8 iunie.

1018
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe