Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
20.05.2022
USD
19.15
EUR
20.16
RUB100
0.307
Bitcoin
Etherium

Acum, la bancomatele FinComBank puteți retrage trei valute – lei, dolari și euro

O serie de ATM-uri FinComBank vor funcționa pe tot teritoriul Moldovei, care, pe lângă lei, vor emite dolari (USD) și euro (EUR).

După cum s-a menționat în banca comercială, primul ATM multifuncțional a fost instalat în subdiviziunea FinComBank în centrul comercial "Malldova". Un ATM cu funcționalități similare va fi instalat în curând la intrarea în filiala №1 FinComBank de pe strada Pușkin, în centrul capitalei.

Bancomatele multifuncționale pot deservi orice carduri, în orice monedă, deschise atât în ​​FinComBank, cât și în alte bănci, în țară și în străinătate. Titularii cardurilor bancare vor putea recupera fonduri în astfel de bancomate în oricare dintre cele trei valute – lei moldovenești, dolari americani sau euro.

Directorul Departamentului de dezvoltare a afacerilor și vicepreședintele Consiliului de administrație al FinComBank, Elena Stovbun, a subliniat că dezvoltarea completă a băncii comerciale nu poate fi imaginată fără a ține seama de nevoile clienților înșiși. Pe baza specificului socio-economic al Moldovei, FinComBank a dezvoltat un nou serviciu disponibil în rețeaua ATM a băncii.

Deci, proprietarii cardurilor emise de FinComBank vor putea să-și retragă fondurile în mod absolut gratuit, pe baza tarifelor actuale ale băncii. Acest serviciu este, de asemenea, gratuit și pentru posesorii de carduri emise de alte bănci licențiate în Moldova. Totodată de la proprietarii cardurilor bancare străine se va lua un comision pentru emiterea numerarului în valută națională sau străină în valoare de 2%.

În cadrul unei operațiuni de retragere a numerarului, pot fi retrase până la 15 bancnote valutare simultan, iar suma maximă de retragere este de 750 $ sau 750 de euro.

1833
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe