Acum, la bancomatele FinComBank puteți retrage trei valute – lei, dolari și euro


O serie de ATM-uri FinComBank vor funcționa pe tot teritoriul Moldovei, care, pe lângă lei, vor emite dolari (USD) și euro (EUR).

După cum s-a menționat în banca comercială, primul ATM multifuncțional a fost instalat în subdiviziunea FinComBank în centrul comercial "Malldova". Un ATM cu funcționalități similare va fi instalat în curând la intrarea în filiala №1 FinComBank de pe strada Pușkin, în centrul capitalei.

Bancomatele multifuncționale pot deservi orice carduri, în orice monedă, deschise atât în ​​FinComBank, cât și în alte bănci, în țară și în străinătate. Titularii cardurilor bancare vor putea recupera fonduri în astfel de bancomate în oricare dintre cele trei valute – lei moldovenești, dolari americani sau euro.

Directorul Departamentului de dezvoltare a afacerilor și vicepreședintele Consiliului de administrație al FinComBank, Elena Stovbun, a subliniat că dezvoltarea completă a băncii comerciale nu poate fi imaginată fără a ține seama de nevoile clienților înșiși. Pe baza specificului socio-economic al Moldovei, FinComBank a dezvoltat un nou serviciu disponibil în rețeaua ATM a băncii.

Deci, proprietarii cardurilor emise de FinComBank vor putea să-și retragă fondurile în mod absolut gratuit, pe baza tarifelor actuale ale băncii. Acest serviciu este, de asemenea, gratuit și pentru posesorii de carduri emise de alte bănci licențiate în Moldova. Totodată de la proprietarii cardurilor bancare străine se va lua un comision pentru emiterea numerarului în valută națională sau străină în valoare de 2%.

În cadrul unei operațiuni de retragere a numerarului, pot fi retrase până la 15 bancnote valutare simultan, iar suma maximă de retragere este de 750 $ sau 750 de euro.

0

411

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org