Participarea la "Moldova Business Week 2017" sau cum să găsim investitori de calitate?


În perioada cuprinsă între 3 și 6 octombrie 2017, în Republica Moldova este planificată desfășurarea evenimentului național «Moldova Business Week 2017" , la care vor prticipa un număr mare de investitori locali și străini, finanțatori, importatori și exportatori din cadrul diferitor sectoare ale economiei.

Companiilor din Republica Moldova printr-un astfel de eveniment li se deschide o varietate largă de posibilități de comunicare și interconexiune cu potențiali parteneri participând la sesiunile de afaceri și alte asociații. În cadrul "Moldova Business Week 2017" sunt preconizate două direcții de afirmare a relațiilor de parteneriat:

  • Export și investiții
  • Sesiuni B2B și organizarea platformelor pentru stabilirea unui parteneriat direct între participanți.

De asemenea, în cadrul «Moldova Business Week 2017" este planificată organizarea a 30 de reuniuni de parteneriat, care vor fi structurate în 12 panouri pentru negocieri. 50 de speakeri vor participa la negocieri. În plus, la conferință se va discuta potențialul de export și de investiții în sectoarele industriale cheie, tendințele în așa domenii cum ar fi legislația fiscală și vamală, privatizarea, finanțele și resursele umane.

Astfel, participanții la «Moldova Business Week 2017" vor fi capabili să comunice direct cu managerii cheie ale sectoarelor de producție, să învețe despre modelele de afaceri cele mai de succes, să știe ce decizii sunt luate în diferite situații de ordin juridic și financiar.

Organizatorii «Moldova Business Week 2017" sunt Ministerul Economiei și Infrastructurii, precum și Organizația pentru Investiții și Promovare a Exporturilor (MIEPO), cu sprijinul partenerului principal BC«Moldova Agroindbank», partenerului strategic KAUFLAND și partenerilor Orange, EBA, ODIMM, CEP II, GIZ, AmCham și Ambasada Italiei la Chișinău.

0

137

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org