Elevii și studenții au șansa să participe la concursul de eseuri organizat de Banca Națională. Ce premii vor primi câștigătorii?


Luni, 1 octombrie, Banca Națională a Moldovei a anunțat lansarea unei competiții de lucrări pe tema: "Leul moldovenesc la 25 de ani". Elevii și studenții care studiază pe teritoriul Republicii Moldova și în străinătate pot participa la concurs.

Perioada de organizare a concursului este de la 1 octombrie până la 15 noiembrie 2018. Rezultatele vor fi anunțate pe data de 29 noiembrie, când se va sărbători cea de-a 25-a aniversare de la data punerii în circulație a monedei naționale.

În eseurile sale, concurenții vor trebui să dezvăluie la maxim tema dată. Volumul eseului nu trebuie să depășească 3.840 de caractere (inclusiv spațiile). Textul final trebuie trimis la adresa concurs@bnm.md, cu nota "Concurs de eseuri".

Câștigătorii vor fi aprobați de o comisie special formată, care va include reprezentanți ai Băncii Naționale a Moldovei. În funcție de categorie - școala primară, gimnaziu, liceu sau universitate - specialiștii vor alege câte trei eseuri.

Câștigătorii concursului care vor câștiga primele locuri vor primi premii sub formă de monede comemorative și jubiliare confecționate din argint. Iar câștigătorii locurilor doi și trei la concurs vor fi premiați cu câte un set de monetărie.

Informații suplimentare privind concursul și condițiile de participare sunt prezentate în document.

0

164

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org