La Cahul a avut loc deschiderea primei sucursale a băncii comerciale ”BCR Chișinău S.A.”


Joi, pe 27 aprilie, în sudul țării, în orașul Cahul, a fost deschis prima filială a băncii comerciale «BCR Chișinău S.A.». Evenimentul de deschidere a Filialei №4 Mateevici a avut loc la adresa or. Cahul, str. Ștefan cel Mare, 20B, și face parte dintr-un plan strategic de extindere teritorială a acestei instituții financiare.

Conceptul noului birou reflectă standardele structurale, care sunt utilizate de către grupul «ERSTE Bank Austria». Anume din acest grup face parte și organizația de credit «BCR Chișinău S.A.».

Scopul deschiderii unei noi sucursale a «BCR Chișinău S.A.» este oferirea serviciilor mai bune pentru clienții acestei instituții financiare. Astfel, banca comercială a devenit și mai aproape de clienții săi, iar personalul său este gata să le ofere servicii rapide și sigure.

Filiala №4 Mateevici «BCR Chișinău S.A.» este gata să-și primească vizitatorii și clienții de luni până vineri, în timpul orelor de program de la 09:00 la 17:00. În cadrul noii sucursale în Cahul clienții, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, vor avea acces la toate tipurile de servicii bancare. O echipă de profesioniști, special selectată pentru a lucra în ramura desemnată a băncii, este întotdeauna gata să ofere vizitatorilor sprijinul necesar de consultanță în rezolvarea diverselor aspecte bancare, asigurându-se astfel funcționarea eficientă a instituției.

Vă amintim, că «Banca Comercială Română Chișinău S. A.» își desfășoară activitatea financiară în Republica Moldova din anul 1998. Aceasta este prima instituție financiară cu capital străin, și care este un membru al grupului financiar «Erste Group, Austria». Acționarul unic al «BCR Chișinău S.A.» este «Banca Comercială Română S.A.».

0

185

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org