CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
22.08.2019
USD
17.79
EUR
19.75
RUB100
0.269
Bitcoin
10050$
Etherium
187.87$

La Cahul a avut loc deschiderea primei sucursale a băncii comerciale ”BCR Chișinău S.A.”

Joi, pe 27 aprilie, în sudul țării, în orașul Cahul, a fost deschis prima filială a băncii comerciale «BCR Chișinău S.A.». Evenimentul de deschidere a Filialei №4 Mateevici a avut loc la adresa or. Cahul, str. Ștefan cel Mare, 20B, și face parte dintr-un plan strategic de extindere teritorială a acestei instituții financiare.

Conceptul noului birou reflectă standardele structurale, care sunt utilizate de către grupul «ERSTE Bank Austria». Anume din acest grup face parte și organizația de credit «BCR Chișinău S.A.».

Scopul deschiderii unei noi sucursale a «BCR Chișinău S.A.» este oferirea serviciilor mai bune pentru clienții acestei instituții financiare. Astfel, banca comercială a devenit și mai aproape de clienții săi, iar personalul său este gata să le ofere servicii rapide și sigure.

Filiala №4 Mateevici «BCR Chișinău S.A.» este gata să-și primească vizitatorii și clienții de luni până vineri, în timpul orelor de program de la 09:00 la 17:00. În cadrul noii sucursale în Cahul clienții, atât persoanele fizice, cât și cele juridice, vor avea acces la toate tipurile de servicii bancare. O echipă de profesioniști, special selectată pentru a lucra în ramura desemnată a băncii, este întotdeauna gata să ofere vizitatorilor sprijinul necesar de consultanță în rezolvarea diverselor aspecte bancare, asigurându-se astfel funcționarea eficientă a instituției.

Vă amintim, că «Banca Comercială Română Chișinău S. A.» își desfășoară activitatea financiară în Republica Moldova din anul 1998. Aceasta este prima instituție financiară cu capital străin, și care este un membru al grupului financiar «Erste Group, Austria». Acționarul unic al «BCR Chișinău S.A.» este «Banca Comercială Română S.A.».

259
100
Tema zilei
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe
Rata amortizorului anticiclistic a fost menținută la 0% - BNM
Conform deciziei Comitetului Executiv al Băncii Naționale, rata amortizorului anticiclic pentru expunerea de credite pentru Republica Moldova a fost...
100
0
Citește mai departe