La Chișinău s-a deschis primul Centru pentru educația financiară a tinerilor MAIB STUDIO AVANTI


Astăzi, 17 noiembrie 2017, cea mai mare instituție financiară din țară – Banca Comercială «Moldova Agroindbank» a deschis ușile primului centru pentru educația financiară a tinerilor MAIB STUDIO AVANTI.

Președintele MAIB Serghei Cebotari a menționat, că scopul principal al deschiderii centrului educațional este familiarizarea tinerilor cu problematica bancar-financiară, precum și cu tehnologiile și produsele bancare utilizate la scara mondială. În special, Serghei Cebotari a declarat că introducerea serviciilor bancare electronice impune instituțiilor financiare necesitatea dezvoltării modelelor comunicaționale noi, mai performante, care implică nu numai livrarea la timp a serviciilor, dar, de asemenea, și oferirea unei abordări mai individualizate fiecărui client. Potrivit bancherului, acest lucru este valabil mai ales pentru categoria tinerilor clienți ai Moldova Agroindbank, în vârstă de la 18 la 35 de ani – din acest segment fac parte mai mult de 32% din numărul total de clienți ai instituției financiare. Astfel, noul centru de formare va stabili un dialog interactiv cu tinerii, cu scopul de a identifica și de a răspunde la nevoile și cerințele lor prin furnizarea soluțiilor concrete de la MAIB.

Banca intenționează, de asemenea, să se concentreze asupra copiilor de vârstă școlară, care cu ajutorul unor jocuri interactive în noul centru vor fi capabili să cunoască valoarea termenilor elementari despre bani. Astfel de jocuri vor fi organizate gratuit, iar toate cheltuielile vor fi acoperite de bancă.

0

157

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org