La Chișinău a fost lansat primul Centru Ipotecar din Republica Moldova


Pe 7 februarie 2017 «Mobiasbancă - Groupe Société Générale» S.A. a organizat un eveniment consacrat deschiderii primului Centru Ipotecar din Republica Moldova. Noua structură comercială este situată în municipiul Chișinău, str. Miron Costin, 13/1. Centrul a fost creat pentru a oferi sprijinul consultațional  pentru persoanele fizice în ceea ce ține dealegerea celor mai avantajoase oferte ipotecare. Clienților vor fi disponibile pachet complex de servicii, necesare pentru abordarea cu succes a problemelor legate de perfectarea unui credit ipotecar: suportul juridic pentru achiziționarea imobilului, prezența reprezentanților autorizați și a consultanților, selectarea celor mai bune condiții și celui mai scurt termen de proiectare a documentelor necesare.

La eveniment a fost prezent președintele Consiliului Directorilor «Mobiasbancă - Groupe Société Générale» - Reeda Tekaya. Potrivit declarațiilor sale, "Mobiasbanca" la momentul actual este lider la articolul creditare ipotecară - acestei bănci comerciale îi aparțin circa 39% din numărul total al creditelor ipotecare, emise în Moldova pe parcursul anului 2016. Potrivit șefului instituției, necesitatea creării Centrului Ipotecar a apărut datorită apropierii băncii în continuare de clienții săi, oferindu-le servicii de înaltă calitate în consilierea și sprijinul legal în procesul de selectare și achiziționare a locuinței mult-dorite.

Reeda Tekaya a remarcat, de asemenea, că actualmente «Mobiasbanca - Groupe Société Générale" este singura instituție financiară din Republica Moldova, care a susținut cu succes certificarea după standartele ISO 9001:2015, în sfera de influență a cărora este inclus segmentul creditării ipotecare. Astfel, «Mobiasbanca - Groupe Société Générale» a devenit un pionier pe piața Moldovei – din anul 2014 a fost deschisă filiala VIP, iar la începutul acestui ani a fost marcat de lansarea Centrului Ipotecar.

Echipa de consultanți profesioniști în domeniul pieței imobiliare va însoți clienții pe parcursul întregului proces de achiziție a proprietății. Suportul complex și serviciile de consultanță au devenit disponibile datorită colaborării strânse a BC "Mobiasbancă - Groupe Société Générale» cu firmele de construcții bursele imobiliare din Moldova. De asemenea, clienților Centrului le vor fi disponibile cele mai bune oferte de pret de pe piata imobiliara, cele mai atractive rate ale dobânzilor și posibilitatea de refinanțare a creditului ipotecar.

Cu ocazia lansării Centrului Ipotecar, în perioada cuprinsă între 7 februarie și 7 aprilie, «Mobiasbanca - Groupe Société Générale» le va oferi tuturor clienților certificate în valoare de 1000 lei, care vor putea fi utilizate pentru acoperirea costurilor aferente împrumutului ipotecar, precum și taxele notariale și de evaluare a proprietății.

0

156

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org