În Moldova, va fi organizată o licitație privind vânzarea unui lingou de aur de la una dintre băncile aflate în proces de lichidare


Banca Socială - una dintre cele trei bănci care sunt în proces de lichidare, ca urmare a furtului de miliard - a anunțat lansarea unei licitații publice pentru vânzarea unui lingou de aur cu o greutate ce depășește 11.2 kg. Prețul de pornire al lotului este mai mare 7,56 milioane lei.

Potrivit unui anunț oficial al Băncii Sociale, licitația este programată pentru data de 26 septembrie, curent. Lotul principal este lingoul de aur standard 1A-479 3lA-2, a cărui greutate este de 11 kilograme, 224,1 grame, proba de 99,97%. Prețul de pornire pentru vânzarea acestui lingou este de 7 milioane 565 mii 111,98 lei.

Pentru a participa la licitație doritorii trebuie să plătească și să prezinte dovada plății de 10% din valoarea inițială a lingoului de aur scos la licitație, să plătească o taxă de participare la licitație în valoare de 300 lei pentru persoane fizice și 500 de lei pentru persoane juridice. În plus, ofertanții trebuie să furnizeze documente de identitate, un extras din Camera Înregistrării de Stat și procura specială confirmată notarial.

0

315

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org