În clasamentul celor mai eficiente bănci din Moldova BC "MOLDOVA AGROINDBANK" i-a fost atribuit primul loc


Clasamentul eficienței băncilor din Republica Moldova, compilat de Agenția Estimator-VM (EVM Group), este condus de cea mai mare bancă a țării – ”Moldova Agroindbank” (MAIB). În conformitate cu rating-ul alcătuit, acestei instituții financiare poziția de lideri-a fost acordată în următoarele sub-categorii: "Venitul net" și "Venitul total". Ar trebui de remarcat faptul că, conform rezultatelor financiare pe venitul total pentru anul trecut al banca comercială «Moldova Agroindbank» a atins nivelul de 2,2 miliarde de lei, în timp ce venitul net al acestei instituții de credit a constituit 403,5 milioane de lei.

Astfel, până la sfârșitul anului 2016 banca comercială "Moldova Agroindbank” a obținut rezultate financiare record. Indicele activelor bancii se ridică la 19,74 miliarde de lei, portofoliul de depozite – la 15.43 miliarde lei, iar portofoliul de credite – la 10,77 miliarde lei.

Amintim că Estimator-VM (EVM Group) este prezent pe piața Moldovei din anul 2001, iar portofoliul său cuprinde diverse proiecte de evaluare și consultanță în investiții atât a companiilor autohtone, cât și a celor străine.

0

172

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org