În capitala de nord a Moldovei este planificată organizarea primului forum internațional de afaceri „Cooperare și oportunități investiționale“


Miercuri, pe 7 iunie, la Bălți este planificat lansarea primelului forum internațional de afaceri „Cooperare și oportunități investiționale“. Forumul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Potrivit agenției „Infotag“, scopul principal al organizării evenimentului este dezvoltarea relațiilor economice reciproce între oamenii de afaceri din Republica Moldova și țările Uniunii Europeane. După cum a menționat reprezentantul oficial al Camerei de Comerț, Inga Leontyan, organizarea business-forumului ar trebui să contribuie la promovarea afacerilor naționale la nivel european și internațional. De asemenea, pentru dezvoltarea afacerilor și a investițiilor în țara noastră se intenționează atragerea oamenilor de afaceri străini.

Inga Leontyan a remarcat faptul că în cadrul forumului, organizat de Camera de Comerț în capitala de nord a Moldovei – orașul Bălți, vor fi desfășurate o serie de conferințe, membrii de onoare a căror vor fi atât antreprenorii moldoveni, cât și cei străini. Principalele subiecte de discuție vor fi aspectele investiționale, necesare pentru dezvoltarea relațiilor durabile de cooperare în sfera agriculturii, construcțiilor, energiei și tehnologiilor IT.  La etapa de încununare a forumului de afaceri din Bălți va fi organizată o masă rotundă cu tema „Sistemul dual: experiența, capacitățile, beneficiile“

Partenerul principal al Forumului va fi Rețeaua europeană de asistență pentru mediul de afaceri. De asemenea, sprijinul necesar îl vor acorda autoritățile locale și câteva organizații, care vizează dezvoltarea relațiilor de afaceri.

0

102

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org