Victoriabank a lansat un nou serviciu funcțional Online Banking - VB24


De la începutul noului an, Victoriabank a relansat sistemul deservirii la distanță, care din 10 ianuarie a anului curent devine VB24. Noul serviciu are un design actualizat, frumos, iar clienții băncii se pot bucura acum de noi caracteristici și oportunități.

Astfel, principalele componente ale serviciului sunt:

  • VB24 Web - este o platformă online care permite accesul și monitorizarea conturilor direct de pe un computer personal, în orice moment și din orice loc;
  • VB24 Mobile - este o aplicație mobilă care oferă acces imediat și permanent la conturile personale direct de pe un smartphone personal;
  • VB24 Business - acest modul este destinat persoanelor juridice și vă permite să efectuați operațiuni bancare în orice moment;
  • VB24 ATM - serviciul vă permite să efectuați orice operațiuni bancare fără a fi nevoie de o prezență personală la reprezentanța băncii, direct printr-un ATM;
  • VB24 SMS - dacă se fac modificări în contul de card, se trimite o notificare prin SMS către telefonul clientului.
  • VB24 Mobile Pay - este o aplicație mobilă prin care puteți efectua tranzacții de plată pentru bunuri și servicii printr-un smartphone, doar atașându-l la terminalul POS.

Acum Victoriabank oferă o abordare complet nouă în gestionarea fondurilor. Astfel, persoanele care utilizează platforma online pot obține întotdeauna acces la informații despre cont (curent, de credit sau de depozit), precum și pentru a tipări un extras de cont, dacă este necesar, sau pentru a le genera direct de pe un computer sau un smartphone. În plus, pentru confortul clienților Victoriabank oferă acum posibilitatea abonamentului pentru plata lunară a facturilor cu un singur clic.

Persoanelor juridice li se oferă și mai multe beneficii. În special, prin platforma VB24 Business, această categorie de clienți poate:

  • accepta listele de conturi ale angajaților, incluse în proiecte de salarizare;
  • să primească alerte despre necesitatea de a raporta tranzacțiile de plată efectuate;
  • să genereze o declarație într-un format nou, cu posibilitatea vizualizării soldului la sfârșitul fiecărei zile lucrătoare.

Astfel, banca subliniază faptul că reluarea sistemului VB24 a fost implementată pentru a îmbunătăți calitatea deservirii clienților Victoriabank în regim online.

0

326

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org