Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
30.11.2021
USD
17.73
EUR
20.02
RUB100
0.236
Bitcoin
Etherium

Victoriabank oferă angajatorilor tichete de masă de tip electronice. Care sunt avantajele acestora?

Victoriabank, una dintre cele mai mari bănci din Moldova, a venit cu o ofertă inovatoare pentru angajatori - emiterea tichetelor de masă în format electronic VB Lunch. Cardurile pot fi folosite pentru a plăti pentru procurarea produselor alimentare în unitățile comerciale, precum și în punctele de alimentație publică care au încheiat un parteneriat cu Victoriabank.

O licență corespunzătoare care atestă dreptul Victoriabank la emiterea de tichete electronice a fost emisă de Camera de Licențiere. În particular, instituția financiară are nu numai echipamentul necesar, ci și un software care oferă emisii și servicii fiabile pentru astfel de tichete.

În fața concurenței crescânde, introducerea ticheteleor electronice pentru produse alimentare a devenit următorul pas în digitizarea serviciilor Victoriabank necesară pentru extinderea gamei de produse oferite de această bancă. În același timp, acesta este un bonus imens atât pentru angajatori, cât și pentru angajații întreprinderilor. În special, lucrătorilor li se vor aloca venituri suplimentare, care vor fi utilizate pentru a cumpăra alimente și produse alimentare, iar întreprinderile vor primi anumite beneficii fiscale.

Tichetul de masă electronic VB Lunch este înzestrat cu caracteristicile unui card de tip contactless, cu termenul de valabilitate de 4 ani și posibilitatea reîncărcării lunare a contului de către angajator. Fondurile acumulate nu pot fi schimbate în numerar și pot fi utilizate exclusiv pentru cumpărarea alimentelor și a plăta pentru serviciile de alimentare la punctele specializate.

Printre avantajele produselor electronice de la Victoriabank se numără posibilitatea deținătorilor de carduri VB Lunch de a-și controla starea contului și fondurile disponibile, care se oferă prin intermediul sistemului deservirii la distanță. De asemenea, deținătorii tichetelor electronice de masă de la Victoriabank vor putea să le folosească la partenerii comerciali din întreaga țară.

Trebuie remarcat faptul că astăzi BC ”Victoriabank” este una dintre cele mai mari instituții bancare din Republica Moldova, cu peste 309.000 de carduri bancare aflate în circulație. Ponderea Victoriabank reprezintă aproximativ 17% din piața cardurilor bancare prin numărul de carduri active, și 32,9% din piață în ceea ce privește volumul plăților fără numerar în punctele de vânzare ale partenerilor.

1351
100
Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe