Victoriabank lansează un nou concept de creditare a persoanelor fizice. Care este specificul?


Victoriabank a trecut la o nouă etapă activă în dezvoltarea sferei de creditare a persoanelor fizice în Republica Moldova. Instituția financiară a lansat 3 noi produse, elaborate în conformitate cu cele mai stricte cerințe pentru segmentul de protecție a consumatorilor: credite imobiliare, credite de consum negarantate și credite de consum garantate.

După cum s-a menționat pe site-ul oficial al băncii comerciale, noile produse ale Victoriabank au fost lansate cu scopul de a deveni o opțiune de primă importanță pentru clienții care aplică un credit în mod transparent. La utilizarea fiecărui dintre aceste servicii, clienții vor putea imediat să simtă diferența din cauza unei scăderi semnificative a costului creditelor. Deci, nu se va mai percepe o taxă pentru eliberarea creditelor, comision pentru deservirea lunară cu calcularea procentului din soldul creditului, iar comisionul pentru examinarea cererii va fi plătit de către client numai după aprobarea acesteia.

De asemenea, conform inovațiilor oferite de Victoriabank, se aplică rate mai favorabile ale dobânzilor la împrumuturi, calculate pe baza indicelui, propus de Banca Națională a Moldovei, revizuit de două ori pe an, plus rata fixă ​​a băncii.

În plus, termenul de finanțare a fost extins pentru creditele de consum - până la 10 ani, iar pentru creditarea ipotecară - până la 25 de ani. Valoarea maximă a finanțării pentru costurile nenominalizate a crescut până la 2 milioane lei, iar pentru creditele de consum negarantate - până la 200 mii lei. Ca mijloc de rambursare a creditelor va fi revizuit și venitul persoanelor fizice din remitențele din străinătate sau dividende, precum și veniturile primite ca urmare a activității licențiate. În aceste cazuri, se va prezenta dovada documentară a acestor venituri.

Recent, Victoriabank și-a reorganizat activitățile pe principalele linii: împrumuturi pentru afaceri, retail și corporate. Scopul schimbărilor a fost acordarea unui sprijin mai transparent și profitabil pentru aproape 570 de mii de clienți ai instituției financiare. Și partenerii strategici - Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare - și-au anunțat intenția de a continua dezvoltarea băncii Victoriabank, contribuind astfel la dezvoltarea generală a sectorului bancar în Republica Moldova.

0

125

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org