Victoriabank lansează un nou serviciu – analiză și previziunile macroeconomice săptămânale


Începând cu 1 martie 2018, banca comercială "Victoriabank SA" a lansat un nou serviciu de analiză și prognoză macroeconomică. Astfel, nu numai clienții băncii, dar și publicul larg, vor avea acces la informații despre cele mai recente evoluții macroeconomice și financiare, precum și despre perspectivele pe termen scurt ale Republicii Moldova și ale comunităților internaționale.

Specialiștii băncii comerciale vor pregăti și publica rapoarte de analiză macroeconomică, cu o frecvență săptămânală, sub îndrumarea expertului român Andrei Rădulescu, care deține postul directorului de Analiză Macroeconomică la Banca Transilvania.

În ediția săptămânală "VB Săptămânal" va fi prezentată ultima evoluție a indicatorilor macrofinanciari ai Republicii Moldova, precum și a unor zone internaționale (Zona Euro, SUA, Rusia și România). Rapoartele vor avea caracter informativ și pot fi utilizate de cetățeni obișnuiți, precum și de companii, clienți și potențialii clienți în luarea deciziilor de consum și de investiții.

În al doilea trimestru al acestui an, BC Victoriabank va lansa și "Raportul de analiză și previziuni pe termen mediu pentru economia Republicii Moldova". Acest raport va fi publicat o dată pe trimestru.

Publicațiile "VB Săptămânal" vor fi disponibile pe site-ul oficial www.victoriabank.md.  De asemenea, în curând este planificată lansarea unei platforme de abonare prin e-mail.

Datorită noului serviciu, clienții Victoriabank vor avea încredere în succesul deciziilor sale de ordin financiar și investițional. Utilizarea ajutorului "virtual" al experților Victoriabank și Banca Transilvania, precum și a datelor analizei macroeconomice și statistice poate fi efectuată oricând. Iar prima analiză macroeconomică o puteți găsi aici

0

138

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org