Pentru prima dată, Republica Moldova va deveni participantă la “The Euromoney Central & Eastern European Forum”. Reprezentantul oficial va fi Victoria


Conferința “The Euromoney Central & Eastern European Forum” este unul dintre cele mai importante evenimente din sfera financiar-bancară, desfășurat anual deja timp de 23 de ani. La conferință sunt prezenți mai mult de 1100 de delegați, printre care reprezentanți ai guvernelor, investitori, manageri ai instituțiilor financiare și lideri de afaceri.

“The Euromoney Central & Eastern European Forum” este programat pentru perioada 16-17 ianuarie 2018. Banca comercială Victoriabank va participa la eveniment în calitatea unuia dintre sponsorii mesei rotunde, iar reprezentanții acestei instituții financiare din Moldova și clienții invitați vor putea să facă schimb de cunoștințe și experiență unică în acest domeniu.

La Conferință se vor discuta diverse teme legate de viitorul economic al Europei Centrale și de Est, cele mai frecvente probleme și metode de soluționare a acestora.

După cum este menționat pe site-ul oficial al Victoriabank, “The Euromoney Central & Eastern European Forum” este încă un pas către îmbunătățirea reputației sectorului bancar din Republica Moldova.

0

118

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org