A V-a ediție ZF Bankers Summit 2016: viitorul în vizorul principalilor bancheri


”Ziarul Financiar” a organizat pe 28-29 iunie ZF Bankers Summit în a V-a sa ediție. Acesta este un eveniment la care analiștii și bancherii discută despre situația actuală din sfera bancară din România, căile și instrumentele de creștere și evaluare a pieței financiare în condițiile stagnării creditării corporate, reducerii creditelor imobiliare și de consum.

La conferința anuală ZF Bankers Summit sînt analizate întrebările, precum: ce fel de tendințe la momentul de față sînt în zona de retail banking și corporate banking, timpul acordat restructurării și curățirii bilanțurilor de către băncile din țară, necesitatea consolidării întregului sistem bancar din România.

De semenea în cadrul samitului se va face o evaluare a interdependenței sistemului financiar-bancar român, la care vor fi analizate activitățile financiare de pe piața bancară și a asigurărilor, piața bursieră, piața leasingului, piața pensiilor și a fondurilor mutuale.

Totodată pe agenda zilei se află și discuțiile la subiectul afectării sistemului bancar și a economiei României în urma BREXT-ului.

Potrivit ”Ziarului Financiar”, ZF Bankers Summit este un mijloc de inițiere a discuțiilor necesare pentru  a face față provocărilor la care este supus sistemul bancar din țară. La desfășurarea evenimentului participă cei mai mari bancheri, ei își expun părerile despre viitorul întregii sfere bancare, cursele de îndreptare a serviciilor bancare și modul de pregătire a instituțiilor bancare în contextul creșterii economice sau a unei eventuale crize.

0

144

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org