”Moldova-Agroindbank” S.A.

Creditul pentru achiziționarea bunurilor imobiliare Avanti de la MAIBPentru a ajuta familiile tinere în rezolvarea problemei ce ține de procurarea locuinței, Moldova Agroindbank a implementat primul proiect social în Moldova – Creditul Avanti pentru achiziționarea bunurilor imobiliare. Acesta este destinat pentru construirea sau achiziționarea locuințelor, extinderea spațiului locativ existent, precum și refinanțarea unui credit ipotecar emis de o altă bancă. Astfel, familiile tinere vor putea profita de privilegiile și conditiile speciale de la MAIB, datorită cărora visul propriei case va deveni o realitate.

Termenii și condițiile pentru Creditul Avanti

Creditul Avanti se acordă persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 și 35 de ani, fără deosebire de locul de muncă al persoanei: pe teritoriul Moldovei sau în străinătate. De asemenea, dreptul să devină beneficiari ai împrumutului îl au beneficiarii remitențelor. Ca garanție pentru asigurarea împrumutului, poate servi proprietatea dobândită. Mărimea împrumutului poate fi de până la 100% din costul locuinței procurate.

Termenul de împrumut pentru achiziționarea de bunuri imobiliare Avanti este de 30 de ani, în timp ce rata dobânzii la împrumut pentru primii cinci ani de credit este de 9,5% pe an.

Creditul Avanti poate fi eliberat la orice sucursală a Moldova Agroindbank pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, vă rugăm să contactați orice reprezentant al MAIB sau să sunați la Serviciul Call Center la numărul de telefon (022) 268 999.

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org