Moldindconbank S.A.

ACHITĂ CU CARDUL VISA DE LA MOLDINDCONBANK ȘI CÂȘTIGĂ O CĂLĂTORIE LA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2Moldindconbank și Visa oferă o șansă unică suporterilor fotbalului – câștigă o călătorie la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia și vezi cu ochii tăi golul decisiv!

În perioada 26 martie 2018 - 30 aprilie 2018, achită cumpărăturile* cu cardul Visa de la Moldindconbank în sumă de minim 200 lei, efectuate online și în magazinele din toată țara și poți câștiga un pachet VIP pentru 2 persoane la meciul disputat între Portugalia și Maroc, din cadrul Campionatului, în data de 20 iunie în Moscova, pe grandiosul stadion „Lujniki”.

Marele premiu va include un sejur de 5 zile (19.06.2018 – 23.06.2018), bilete de avion tur-retur, cazare la hotel Deluxe, bilete la meciul „Portugalia-Maroc” și la evenimente planificate, suvenire și cadouri din partea organizatorilor.

FIFA World Cup este cea mai importantă competiție fotbalistică disputată între echipele naționale de fotbal. Turneul final are loc o dată la 4 ani și se dispută la începutul verii pe durata unei luni. În acest an, Campionatul Mondial va fi la cea de-a 21-a ediție și se va desfășura pentru prima dată în Europa de Est, în țara gazdă - Rusia. La turneu vor concura 32 de echipe, iar meciurile vor fi jucate în 11 orașe mari.

Pentru detalii accesați Condițiile oficiale ale promoției.

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org