Poland.Business Harbour - программа для переезда в Польшу для сектора IT
CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
17.01.2022
USD
18.02
EUR
20.63
RUB100
0.234
Bitcoin
Etherium

”Prima Casă” împreună cu Mobiasbancă

Mobiasbanca Groupe Société Générale S.A

La Mobiasbancă ştim cât de important este să ai casa ta, iar în ea să te simţi bine și în siguranță, ca acasă.

Pentru a-ţi realiza planurile, îţi propunem credite ipotecare prin Programul de Stat „Prima Casă” şi te ajutăm să-ţi cumperi locuinţa la care încă mai visezi.

Poţi accesa un credit în condiţiile Programului dacă eşti cetăţean al Republicii Moldova şi ai vârsta de până la 45 de ani, dacă nu deţii în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nici o locuinţă în ultimele 12 luni şi nu ai un alt credit ipotecar. Un alt criteriu de eligibilitate este ca preţul imobilului procurat să nu depăşească 1 milion de lei, iar locuinţa să fie finalizată şi dată în exploatare.

Ia un credit „Prima Casă” în următoarele condiţii:

  • contribuţia proprie doar 10%, fără gaj suplimentar
  • rata dobânzii nominale: rata de referinţă* + 3% marja băncii
  • 1% comision la acordare
  • 0,5% comision anual de garantare, calculat din soldul garanţiei

Accesând un credit imobiliar ”Prima Casă”, dispui în mod gratuit de un card Mastercard Standard Contactless și beneficiezi de până la 20% reduceri la prima de asigurare pentru imobilul procurat.

În orice sucursală Mobiasbancă îţi acordăm consultanţă profesionistă privind accesarea unui credit pentru prima ta casă. În plus, uşile Centrului Ipotecar sunt deschise, oferindu-ţi asistenţă în aspecte ipotecare și suport gratuit la înregistrarea imobilului.

Pentru un credit Prima Casă de 500 000 lei pe 240 luni, cu rata dobânzii de 8,78%, cu un comision de acordare credit de 1%, comision de garantare de 0,5% din soldul garanției de stat, dobânda anuală efectivă constituie 9,79% (calculele sunt exemplificative).

* Calculată ca rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în valută națională cu termenul de la 6 la 12 luni, publicat de Banca Națională a Moldovei.

Tema zilei
Veaceslav Ioniță: Investițiile migranților în imobiliare și demonopolizarea exporturilor va putea salva piața valutară și balanța comercială a Moldove
După cum a menționat expertul IDIS Viitorul Veaceslav Ioniță în cadrul programului „15 Minute de realism economic”, în ultimul an, cifrele d...
100
0
Citește mai departe
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe