CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
24.08.2019
USD
17.88
EUR
19.79
RUB100
0.272
Bitcoin
10151$
Etherium
191.2$

Acum transferul de la Victoriabank către Banca Transilvania cu comision unic, de doar 10 EUR

Victoriabank

Victoriabank vine și mai aproape de clienții săi prin simplificarea procesului de transfer şi decontare a operațiunilor în valută străină și a stabilit un comision redus față de valorile standard actuale.

 

Din 1 septembrie 2018, clienții băncii beneficiază de un comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank către Banca Transilvaniadin România, în valoare de doar 10 EUR/tranzacție, indiferent de suma transferată.

 

Executarea transferurilor în favoarea clienților care au un cont deschis în Banca Transilvania, cu un comision de 10 EUR, este valabilă pentru următoarele valute: EUR, RON, CHF și GBP, excepție fac transferurile în USD, pentru care se percepe comision standard al băncii.

 

Comisionul se va percepe din contul ordonatorului în valuta aferentă transferului pentru fiecare operațiune. La executarea operațiunii nu se va percepe comisionul băncii corespondente și comisionul pentru mesaje SWIFT.

Serviciul de transfer, cu un comision fix de 10 EUR, se adresează tuturor categoriilor de clienți Victoriabank - persoane fizice și persoane juridice. Pentru a beneficia de acesta atât plătitorul, cât și beneficiarul trebuie sa aibă un cont deschis la una din băncile participante.

 

În plus, transferul devine mai rapid deoarece nu mai este necesară intermedierea unei bănci corespondente, iar banii ajung direct în contul beneficiarului, deschis la Banca Transilvania, România. Pentru o tranzacție de 100.000 EUR, clienții Victoriabank, persoane juridice sau persoane fizice, achită acum doar 10 euro, mult mai puțin față de comisionul standard de transfer de 250 EUR.

 

Dacă încă nu ești Client Victoriabank acesta este încă un motiv să devii parte a familiei noastre! Te așteptăm la cea mai apropiată sucursală să deschizi un cont bancar în valuta corespunzătoare!

Economisește timp și bani cu Victoriabank și Banca Transilvania!

*****

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România. BT şi BERD, ca parteneri strategici, doresc să continue creșterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova. În prezent, Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și își surprinde în continuu clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative.

Tema zilei
Acțiunile Energbank scoase în vânzare la Bursa de Valori din Moldova
Banca comercială „Energbank” a scos la vânzare 83 de mii de acțiuni obișnuite înregistrate de clasa I. Prețul de pornire este de 212,42 lei...
100
0
Citește mai departe
CNPF intenționează să reducă la minimum riscurile supraîndatorării populației
Comisia Națională pentru Piața Financiară a propus examinarea proiectului de modificări ale actelor legislative referitoare la activitățile org...
100
0
Citește mai departe
De la începutul anului 2019, ponderea exporturilor din Moldova către UE a scăzut cu 4% - BNS
Potrivit Biroului Național de Statistică, în primele șase luni ale acestui an, agenții economici din Moldova au trimis peste hotare bunuri în va...
100
0
Citește mai departe