Capital International Finance: Moldova Agroindbank pare să aibă cel mai mare impact social în republică


Revista britanică Capital International Finance a plasat Moldova Agroindbank pe prima poziție în clasamentul băncilor care au cel mai mare impact social în Republica Moldova – ”Best Social Impact Bank – Moldova 2017".

După cum s-a raportat în Banca Comercială, acest premiu este o recunoaștere că Moldova Agroindbank este reprezentat ca un participant activ în sprijinirea diverselor proiecte ce au scop social. Conform rezultatelor comisiei de evaluare al Capital Finance International, activitățile BC Moldova Agroindbank sunt bazate pe principiile de responsabilitate corporativă, care sunt utilizate pentru a controla și a gestiona impactul practicilor de management responsabile în societatea moldovenească.

Astfel, Moldova Agroindbank a sprijinit în mod activ organizațiile și sectoarele ale căror activități au ca scop reducerea sărăciei. O atenție deosebită este acordată de către MAIB instituțiilor de învățământ, precum și sectorului sănătății publice. În plus, printre prioritățile Moldova Agroindbank se enumără suportul pentru programul de responsabilitate socială, al cărui scop este crearea unor oportunități pentru tineri și dezvoltarea abilităților profesioniștilor calificați, relevante diferitor industrii. La rândul său, în Moldova Agroindbank au subliniat, că o astfel de abordare ar trebui să contribuie la reducerea numărului de cetățeni moldoveni care sunt forțați să emigreze din cauza situației economice dificile din țară.

În același timp președintele Consiliului Băncii Comerciale Moldova Agroindbank Serghei Cebotari a spus că, din momentul inițierii instituția financiară a reușit să se ocupe de o mulțime de obligații sociale în domenii precum: cultura, educația, economia și evenimentele sociale. În plus, Banca intenționează să continue să pună în aplicare programele pentru sprijinul solidarității sociale. Bancherul a subliniat, de asemenea, importanța atragerii atenției organizațiilor internaționale. În special, premiul ”Best Social Impact Bank – Moldova 2017" demonstrează încă o dată abilitățile și participarea activă a BC ”Moldova Agroindbank” în viața publică a statului nostru.

De reținut, că Capital Finance International (TPI) este o ediție autoritară din Regatul Britanic Unit, care este responsabil de ilustrarea activităților de afaceri, economiei și sferei financiare. De asemenea, cititorilor le sunt oferite cele mai curente știri, analize și comentarii profesionale pe diferite teme financiare.

0

299

Adaugă comentariu

Video

Oferte specialeNumai pentru vizitatorii Banci.org