CELE MAI BUNE CURSE
*CUMPĂRARE | VÂNZARE
USD
1.997
2.002
EUR
2.35
2.353
RUB100
3.18
3.2
BNM
22.07.2019
USD
17.57
EUR
19.74
RUB100
0.279
Bitcoin
10627$
Etherium
225.91$

Moldova Agroindbank - cea mai bună bancă din Republica Moldova, potrivit revistei Global Finance

Conform rating-ul oferit de ediția internațională «Global Finance», BC „Moldova Agroindbank“ SA este recunoscută ca „Cea mai bună bancă în Moldova în anul 2018“.

Acest premiu confirmă încă o dată statutul de lider absolut al MAIB în sectorul bancar al țării în astfel de domenii cum ar fi calitatea înaltă a produselor și serviciilor prestate clienților. În același timp, Moldova Agroindbank și-a confirmat poziția stabilă în rândul liderilor internaționali care știu cum să facă față noilor tehnologii și condițiilor de piață aflate în continuă schimbare.

Într-un comunicat de presă emis de «Global Finance», se subliniază faptul că câștigătorii din acest an au fost denumite băncile, care acordau o atenție deosebită clienților săi și în condițiile de piață destul de tensionate au reușit să obțină rezultate bune. Astfel, aceste instituții au pus bazele unui viitor de succes.

Ca șef al Consiliului MAIB, Serghei Cebotari a remarcat, că pentru ”Moldova Agroindbank” acest premiu înseamnă încă o dovadă a statutului de lider în sectorul bancar al Republicii Moldova, precum și o recunoaștere a eforturilor întregii echipe manageriale, care a avut ca scop armonizarea băncii cu cele mai înalte standarde profesionale și punerea în aplicare a celor mai stricte principii de guvernanță corporativă. În plus, Moldova Agroindbank a fost laureatul acestui premiu de mai mulți ani. Și aceasta, la rândul său, confirmă faptul că instituția financiară pe deplin își merită statutul băncii sistemice, care are un rol de conducere în sistemul bancar al Republicii Moldova.

În competiție au participat băncile și organizațiile financiare din 150 de țări. Evaluarea participanților a fost efectuată nu numai de editorii revistei, dar, de asemenea, și de consultanți bancari de talie internațională și analiștii financiari pe indicatori cum ar fi: creșterea activelor în 2017, profitabilitatea, gradul de dezvoltare a rețelei, relațiile strategice, produse și servicii inovatoare.

"Global Finance" este o publicație internațională care determină anual cele mai bune instituții financiare din întreaga lume. Aceasta este o sursă de informații privind evoluția situației financiare și succesul instituțiilor bancare din peste 200 de țări.

498
100
Tema zilei
Banca Națională a Moldovei a majorat rata de bază la principalele instrumente ale politicii monetare
Conform deciziei Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei, rata de bază apentru principalele operațiuni de politică monetară a fost m...
100
0
Citește mai departe
BNM a prezentat Raportul privind activitatea pentru anul 2018: nivelul creditelor neperformante continuă să scadă
Miercuri, 17 iulie, Octavian Armașu, care ocupă funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, a prezentat Comisiei parlamentare pentru ec...
100
0
Citește mai departe
Prețul acțiunilor Moldova Agroindbank a înregistrat un nou record - 2501 lei pe acțiune
Saptamâna trecută, valoarea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din țară, Moldova Agroindbank, a atins un nou record istoric, oprindu-se...
100
0
Citește mai departe